Lövbiffsrullader är bra fredagsmat; snabbt, gott och lättlagat!
Lövbiffsrullader (2 portioner)
4 lövbiffar
100 g philadelphiaost
1 finhackad vitlöksklyfta
1 msk finhackad saltgurka
2 dl grädde
1-2 dl vatten
2 msk kalvfond
1/2 msk dijonsenap med honung
1 tsk svartvinbärsgelé
1. Rör ihop philadelphiaost, vitlök och saltgurka.
2. Lägg lövbiffarna på en skärbräda, salta och peppra. Bred på philadelphiaröran. Rulla ihop och fäst med tandpetare.
3. Bryn rulladerna i smör i en stekpanna. Tillsätt grädde, vatten, fond, senap och gelé. Koka rulladerna i såsen ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Servera med ugnsbakade rotfrukter eller potatismos, syltlök, tomater och haricot verts.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar