Varför inte bjuda din älskling på en hjärtformad tårta? Den här smörgåstårtan är fantastiskt god och uppskattad. Garnera efter eget tycke och smak!
Fruktig smörgåstårta
Tårtbotten i tre delar
Fyllning 1:
100 g bredbar leverpastej
1 msk bostongurka
ca 3 msk mjölk
Fyllning 2:
2 dl gräddfil
1 dl majonnäs
rökt skinka
pepparrot
Garnering:
100 g philadelphiaost
2 dl gräddfil
1 dl vispad grädde
3 msk majonnäs
Rökt skinka
Syltlök
Mandarinklyftor
Vindruvor
Svarta oliver
Ruccola
1. Gör en tårtbotten efter receptet under smörgåstårta med räkor.
2. Blanda ihop leverpastej och bostongurka till fyllning 1 och späd med mjölk till önskad konsistens.
3. Hacka skinkan till fyllning 2 och blanda med gräddfil och majonnäs. Smaka av med pepparrot.
4. Lägg en tårtbotten på ett fat. Pensla med mjölk och bred på fyllning 1.
5. Lägg på nästa botten, pensla med mjölk och bred på fyllning 2. Täck med den sista tårtbottnen.
6. Blanda philadelphiaost, gräddfil, grädde och majonnäs till garneringen. Bred blandningen över hela tårtan och runt kanterna. Plasta in och låt tårtan stå svalt och safta till sig i minst två timmar, gärna över natten.
7. Garnera tårtan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar