tag:blogger.com,1999:blog-5716303095891672419.post5349932080325353560..comments2023-05-30T04:16:23.582-07:00Comments on Fudgekakan: Grovt hasselnötsbrödAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/02320373226167597273noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5716303095891672419.post-51956912002065776942011-06-17T11:27:11.759-07:002011-06-17T11:27:11.759-07:00Jag kan rekommendera att du köper det om du vill b...Jag kan rekommendera att du köper det om du vill börja baka mer, det blir så gott! Och det har ju lång hållbarhet om det inte blir av så ofta :) Men det går bra att bara använda vanligt vetemjöl när man bakar också, men då blir det inte lika nyttigt förstås. KramAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02320373226167597273noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5716303095891672419.post-54200588895718921332011-06-17T07:47:58.651-07:002011-06-17T07:47:58.651-07:00Vad duktig du är! Jag skulle gärna baka något av d...Vad duktig du är! Jag skulle gärna baka något av dina bröd men jag har inte alla de där torr-ingredienserna hemma! Det kanske man bara har när man bakar så mycket som du gör! KramAnonymousnoreply@blogger.com